Talk:Openmoko Local Groups: Bucharest

From Openmoko

Jump to: navigation, search

Salutare! Se pare că sunt primul care are iniţiativa aşa că voi prelua eu conducerea "Clubului Român de OpenMoko" ca să-i zic aşa :-) , până când se va găsi cineva mai capabil şi/sau mai interesat.

Treaba stă în felul următor: cunosc cel puţin alte 3-4 persoane interesate de proiect şi de produsul finit al acestuia, persoane care fie îşi vor cumpăra acum un v1, fie în toamnă un v2.

Pe lângă aceştia, sunt în strânsă legătura cu o comunitate numeroasă de Linux-işti, atât din Bucureşti cât şi din ţară aşa că putem organiza foarte rapid întâlniri de prezentare sau de dezvoltare/proiectare.

Scrieţi-mi si vom găsi o cale, viva la revolucion! --@Dexter 13:53, 14 July 2007 (CEST)


Salut! Si eu sunt interesat de un v2. Crezi ca se poate organiza o cumparare in grup de v2 ca sa scutim din taxele de transport? De asemenea stii cumva cum e cu taxele vamale? --rslite 11:08, 28 August 2007 (CEST)

  • Cu cumpararea in grup, teoretic DA. Practic ... stii si tu cum sunt romanii. Cu vama, depinde de alinierea planetelor in ziua aia si de cum s-a trezit postasul -- daca e o zi nefasta, atunci iti desface chiar si o felicitare de ziua ta si are loc o discutie gen CIA cu Dar de unde stia expeditorul ca este ziua D-voastre astazi?. Daca e o zi benefica, atunci iti va inmana pachetul fara alte discutii, indiferent de ce "pare" a contine el. --@Dexter 10:43, 9 September 2007 (CEST)


TAXE VAMALE: am platit doar 19% ("drepturi vamale" - dar e vorba de TVA) --Derbot 20:50, 31 August 2007 (EEST)

  • Da, pentru ca nu le trimit ca "mostre" sau ca "daruri" ... ceea ce e destul de lame, scopul nostru, al revolutionarilor de pretutindeni, ar trebui sa fie eludarea continua a acestor chestii cum ar fi TVA-ul, nu? Mai ales ca nici n-ai de gand sa-l revinzi (cu profit) si nici nu te cheama Germanos :-) --@Dexter 10:44, 9 September 2007 (CEST)

Sal all! As vrea sa imi dati si mie de veste in cazul in care organizati ceva brainstorming-uri. Sunt posesorul unui Neo FreeRunner de prin iunie si acum vreun an am pus bazele ,cu inca niste colegi , cateorva proiecte opensource 'based on Openmoko-framework' (aruncati o privire si voi pe moksec.networld.to si dati-va cu parerea ;-)). La fel si noi am luat initiativa sa organizam Innsbruck(Austria)Comunity. Ideea de baza era sa dezvoltam o 'Security Framework' care sa contina de la Phonefirewall (unde sa poti bloca apelurile acelor indivizi stresanti care au minute gratuite si nu stiu ce sa faca sambata seara, al sefului, etc...) pana la Voice Encryption(unde poti vorbi cu un alt posesor al unui Neo Freerunner ,si nu numai, fara ca cineva sa iti poata asculta convorbirea) si Location Based Service... Asa ca trageti un ochi pe moksec.networld.to si scrieti-ne in Mailinglist(de preferat engleza ca sa putem lua cat mai multi parte la discutii).

Personal tools