Talk:Qi

From Openmoko

(Difference between revisions)
Jump to: navigation, search
(New page: It could be me, but afai could see, the qi-s3c6410-andy_*.udfu is for the GTA03, even though that one flashed fine onto the GTA02. And it had sound. After all, i flashed it with the qi-s3c...)
 
Line 4: Line 4:
  
 
--[[User:Laen|Laen]] 21:21, 13 November 2008 (UTC)
 
--[[User:Laen|Laen]] 21:21, 13 November 2008 (UTC)
 +
 +
 +
will it boot jffs2 on flash ?
 +
--kd8ikt

Revision as of 01:31, 30 November 2008

It could be me, but afai could see, the qi-s3c6410-andy_*.udfu is for the GTA03, even though that one flashed fine onto the GTA02. And it had sound. After all, i flashed it with the qi-s3c6410-andy_*.udfu, and that one gives me sound too. However, both tested with a Debian install on it.

The other thing that bugs me though, is that it still says "U-Boot 1.2.3-moko12 (May 9.." at the top of the menu. Does that have to do with the splash, or did my flash of Qi fail?

--Laen 21:21, 13 November 2008 (UTC)


will it boot jffs2 on flash ? --kd8ikt

Personal tools

It could be me, but afai could see, the qi-s3c6410-andy_*.udfu is for the GTA03, even though that one flashed fine onto the GTA02. And it had sound. After all, i flashed it with the qi-s3c6410-andy_*.udfu, and that one gives me sound too. However, both tested with a Debian install on it.

The other thing that bugs me though, is that it still says "U-Boot 1.2.3-moko12 (May 9.." at the top of the menu. Does that have to do with the splash, or did my flash of Qi fail?

--Laen 21:21, 13 November 2008 (UTC)


will it boot jffs2 on flash ? --kd8ikt