Talk:Neovento

From Openmoko

(Difference between revisions)
Jump to: navigation, search
m
Line 21: Line 21:
 
I have fyp 3.01 and recommended kernel. QI bootloader. Should i be using the latest U-Boot (I think I read that somewhere)? I did not make a swap file. I will try again with 3.18 tomorrow and report.--[[User:Rakshat|Rakshat]] 14:39, 19 March 2009 (UTC)
 
I have fyp 3.01 and recommended kernel. QI bootloader. Should i be using the latest U-Boot (I think I read that somewhere)? I did not make a swap file. I will try again with 3.18 tomorrow and report.--[[User:Rakshat|Rakshat]] 14:39, 19 March 2009 (UTC)
  
Just flash 3.18, GPS will work then. [[User:Neovento|neovento]]
+
Just flash 3.18 (and new kernel), GPS will work then. It also works really good with Qi.[[User:Neovento|neovento]]

Revision as of 15:54, 19 March 2009

Getting wi-fi working

I had some issues here.

1) My ethernet driver was eth1 (not wlan0 or eth0).

2) wifi-radar requires manually setting up wpa_supplicant at /etc/wpa_supplicant.conf

--Dfsmith 11:53, 23 February 2009 (UTC)

No fix in GPS

I am not able to get any GPS fix on either Zhone or Tango GPS though the GPS indicator on the top panel is on. At the same place i am getting fix on 2008.12. Do i need to manually switch something on? --Rakshat 13:02, 19 March 2009 (UTC)

Do you use fyp 3.18 and the recommended kernel? Which bootloader? It should really work, it's confirmed by quite a lot of people. But please explain your problem. neovento

I have fyp 3.01 and recommended kernel. QI bootloader. Should i be using the latest U-Boot (I think I read that somewhere)? I did not make a swap file. I will try again with 3.18 tomorrow and report.--Rakshat 14:39, 19 March 2009 (UTC)

Just flash 3.18 (and new kernel), GPS will work then. It also works really good with Qi.neovento

Personal tools

Getting wi-fi working

I had some issues here.

1) My ethernet driver was eth1 (not wlan0 or eth0).

2) wifi-radar requires manually setting up wpa_supplicant at /etc/wpa_supplicant.conf

--Dfsmith 11:53, 23 February 2009 (UTC)

No fix in GPS

I am not able to get any GPS fix on either Zhone or Tango GPS though the GPS indicator on the top panel is on. At the same place i am getting fix on 2008.12. Do i need to manually switch something on? --Rakshat 13:02, 19 March 2009 (UTC)

Do you use fyp 3.18 and the recommended kernel? Which bootloader? It should really work, it's confirmed by quite a lot of people. But please explain your problem. neovento

I have fyp 3.01 and recommended kernel. QI bootloader. Should i be using the latest U-Boot (I think I read that somewhere)? I did not make a swap file. I will try again with 3.18 tomorrow and report.--Rakshat 14:39, 19 March 2009 (UTC)

Just flash 3.18 (and new kernel), GPS will work then. It also works really good with Qi.neovento