Talk:FreeRunner GPS antenna repair SOP

From Openmoko

(Difference between revisions)
Jump to: navigation, search
Line 4: Line 4:
 
[http://pyneo.org/gps-nofix/gps_2684.sized.jpg]
 
[http://pyneo.org/gps-nofix/gps_2684.sized.jpg]
 
while my plug looks like this:
 
while my plug looks like this:
[http://pyneo.org/gps-nofix/gps_2688.sized.jpg]
+
[http://pyneo.org/gps-nofix/gps_2688.sized.jpg]. please see also https://docs.openmoko.org/trac/ticket/1542
  
 
From the descriptions people give (like: works perfect sometimes, but on other days doesn't get a fix at all) it really could be bad soldering or bad antenna connector. Though I didn't chek my FR yet. Btw. the soldering on my antenna looks the same, but unbelievably there's no short-circuit ;)
 
From the descriptions people give (like: works perfect sometimes, but on other days doesn't get a fix at all) it really could be bad soldering or bad antenna connector. Though I didn't chek my FR yet. Btw. the soldering on my antenna looks the same, but unbelievably there's no short-circuit ;)

Revision as of 13:59, 14 July 2008

Does it really fix the problem?

I think there are more than this problem: [1] while my plug looks like this: [2]. please see also https://docs.openmoko.org/trac/ticket/1542

From the descriptions people give (like: works perfect sometimes, but on other days doesn't get a fix at all) it really could be bad soldering or bad antenna connector. Though I didn't chek my FR yet. Btw. the soldering on my antenna looks the same, but unbelievably there's no short-circuit ;)

Personal tools

Does it really fix the problem?

I think there are more than this problem: [1] while my plug looks like this: [2]. please see also https://docs.openmoko.org/trac/ticket/1542

From the descriptions people give (like: works perfect sometimes, but on other days doesn't get a fix at all) it really could be bad soldering or bad antenna connector. Though I didn't chek my FR yet. Btw. the soldering on my antenna looks the same, but unbelievably there's no short-circuit ;)