Talk:Flashing the GSM Firmware

From Openmoko

(Difference between revisions)
Jump to: navigation, search
m
Line 12: Line 12:
  
 
thakoman
 
thakoman
 +
 +
 +
 +
[2008-11-19 04:46:39] <Wonka> DocScrutinizer: flashing to moko10-beta2 went though cleanly, i already had working ppp connects with the previously non-working SIM.
 +
 +
[2008-11-19 04:48:24] <Wonka> DocScrutinizer: but there are still problems... more often than not, the GSM chip does not answer. pppd opens the device, gets "AT command interpreter ready", utters "AT\n" and gets nothing. power off, power on, reset on, reset off, try gain... sometimes it works, but mostly not.

Revision as of 01:09, 19 November 2008

i recive instead of

"Program: (34 sectors, 267*8k=2136k) (*******************) ok"

this

"Program: (0 sectors, 0*8k=0k) () ok"

iam currently reflashing the old firmware, that seems to work.

iam using an non-us gsm-freerunner (recived yesterday so most likely the latest hardwar)

thakoman


[2008-11-19 04:46:39] <Wonka> DocScrutinizer: flashing to moko10-beta2 went though cleanly, i already had working ppp connects with the previously non-working SIM.

[2008-11-19 04:48:24] <Wonka> DocScrutinizer: but there are still problems... more often than not, the GSM chip does not answer. pppd opens the device, gets "AT command interpreter ready", utters "AT\n" and gets nothing. power off, power on, reset on, reset off, try gain... sometimes it works, but mostly not.

Personal tools

i recive instead of

"Program: (34 sectors, 267*8k=2136k) (*******************) ok"

this

"Program: (0 sectors, 0*8k=0k) () ok"

iam currently reflashing the old firmware, that seems to work.

iam using an non-us gsm-freerunner (recived yesterday so most likely the latest hardwar)

thakoman


[2008-11-19 04:46:39] <Wonka> DocScrutinizer: flashing to moko10-beta2 went though cleanly, i already had working ppp connects with the previously non-working SIM.

[2008-11-19 04:48:24] <Wonka> DocScrutinizer: but there are still problems... more often than not, the GSM chip does not answer. pppd opens the device, gets "AT command interpreter ready", utters "AT\n" and gets nothing. power off, power on, reset on, reset off, try gain... sometimes it works, but mostly not.